Preloader
Drag

Media Marketing Universal

Kreiramo atraktivna rješenja za svaki brend

U Media Marketing Universal-u, naša misija je da vas osnažimo da pišete svoju priču o uspjehu. Bilo da oblikujemo brend, unapređujemo vaš digitalni trag ili razvijamo inovativne marketinške strategije, mi smo tu da vas vodimo na tom putovanju.

Usluge

Naše usluge su prilagođene vašim potrebama i ciljevima, pružajući vam stručnost i podršku.

Icon

Grafički dizajn

Stručni dizajneri oblikuju jedinstvena, funkcionalna i atraktivna rješenja za vaš brend.

Više
Icon

WEB dizajn

Agencija nudi brze, funkcionalne i atraktivne web stranice za sve vrste uređaja.

Više
Icon

Marketing

Strategije za unapređenje vašeg poslovanja, povećanje prodaje i zadovoljstvo kupaca.

Više
Icon

Development

Nudimo jedinstvena rješenja: mobilne i web aplikacije, e-trgovine i ciljane notifikacije.

Više
Icon

SEO Optimizacija

Izađite iz okvira! Naša SEO usluga vodi vas daleko, brzo, s Google-odobrenim tehnikama.

Više
Icon

Photo i Video

Snimamo i fotografiramo prema vašim potrebama s profesionalnom opremom i kreativnošću.

Više
Icon

Event organizacija

Organizacija događaja za vaš specifičan kontekst i ciljeve, s pažljivim planiranjem i izvršenjem.

Više
Grafički dizajn

Popularne usluge grafičkog dizajna koje nudimo ​

Omogućite Vašem brendu da konačno zasija punim sjajem. Dozvolite nam da prevaziđemo Vaša očekivanja jedinstvenim logotipom. Danas je logo dizajn prava umjetnost pa je mnogo važno da Vas logo prikazuje u najboljem svijetlu, zbog toga jer on predstavlja Vašu firmu odosno nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva.

Korporativni identitet označava potpuno grafičko rješenje identiteta firme i predstavlja je na tržištu. Karakteristika korporativnog identiteta jedan je stil koji se prepoznaje u svakom njegovom elementu. Korporativni identitet se sastoji od tri ključna elementa i nekoliko pratećih. Ključni elementi su: logotip, vizit karta, memorandum. Pored toga knjiga grafičkog standarda je neizostavan dio.

Nit koja povezuje odlično korisničko iskustvo i Vaše poslovne ciljeve. Na putu ka povećanju broja posjeta i veće konverzije stoji nezadovoljavajući i nefunkcionalan dizajn. Zbog toga, UI i UX predstavljaju jedan od ključnih elemenata web dizajna, koji za cilj imaju kreiranje interaktivnog, čistog i praktičnog korisničkog iskustva koje odgovara i služi Vašim poslovnim ciljevima. Ne dozvolite da bilo šta stoji na putu ka Vašem uspjehu!

Danas, biti prisutan na društvenim mrežama postala je obaveza i jedan od ključnih elemenata Vašeg marketinga. Naši dizajneri u saradnji sa marketing timom stvoriće kvalitetan sadržaj za Vašu kampanju ili sadržaj za svakodnevne objave koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jelovnik dizajniran sa ukusom, Vaše hrane praćen mirisom Vaše kuhinje. Ukoliko oči kažu DA, naš posao je uspješan. Kada su u pitanju restorani i kafići, meni (jelovnik) označava prezentaciju hrane i pića koja je u ponudi. To nije samo list papira. Raspored šablona i boja, opis stavki menija, bez obzira na to da li su u formalnom ili neformalnom stilu, treba da odgovaraju konceptu, ugođaju lokacije i teme samog restorana.

Flejer (flyer) hipermedij komunikacije! Tu jednostavnu formu mozete da čitate, ignorišete, dijelite, bacate, volite ili ne volite, ALI SIGURNO PAMTITE. Mali format kome posvećujemo veliku pažnju. Plakat ili poster je grafičko rešenje koje kao sredstvo marketinga treba prolazniku da omogući trenutno dobijanje informacije o proizvodu ili usluzi koja se nudi. U oba slucaja to je ogledalo Vašeg brenda flejer je ogledalce u ruci, a plakat ogledalo na zidu, ili nekoj drugoj povrsini, u kom se reflektuje odraz Vaše kompanije.

Skrenite pogled. Pokret nas čini dinamičnim.U isto vrijeme nas kretanje spaja, a dizajn nas izdvaja. Autografika (eng. vehicle wrap) je jedan od vidova marketinga koji donosi ogromne beneficije. Omogućava veliku učestalost ljudi koji vide Vašu reklamu, odličan je način za brendiranje i putem njega je moguće vidjeti reklamu na mnogim lokacijama.

Bilbordi su izloženi pogledima i privlače pažnju, ostvaruju vizuelnu komunikaciju i čine prostor dinamičnim, prenoseći snažnu poruku. Bilbord predstavlja sredstvo reklamiranja visokog formata na otvorenom prostoru. Najbitniji element bilborda je poruka koja ima kratku formu sa ciljem da privuče pažnju prolaznika. Iako slični plakatima, dosta su većeg formata i poruka koja se prenosi mora biti jednostavna i efektna. WEB dizajn

WEB dizajn

Popularne usluge web dizajna koje nudimo

Pristupačne cijene za izradu web sajta jedan su od bitnijh kriterijuma zbog kojih nas klijenti biraju. Tu su naravno, kvalitet i profesionalnost u usluživanju. Preko 110 web sajtova za domaće i strane firme, predstavljaju dovoljno dobre reference.

Nudimo unikatan dizajn, unikatna Web Shop rješenja prilagođena pretraživačima, mobilnim uređajima i korisnicima (eng. SEO-, mobile-, user-friendly). Imajte potpunu kontrolu, detaljne izvještaje i zaštićenost. Internet je postao najposjećenija globalna berza koja ne poznaje granice. Višejezične varijante koje omogućavaju korisnicima širom sveta lako snalaženje. Ponudite Vaše proizvode cijelom svijetu.

Apsolutno kompletan servis, dizajn, marketing i izrada web prezentacija. Kreiramo nezaboravne web sajtove, funkcionalne i isplative projekte koji postavljaju nove granice. Web prezentacija je mjesto na kojem nastaju unikatna digitalna iskustva koja će biti prepoznata po svojoj emociji i trajati u vremenu.

Redizajn web sajta može doprinijeti tome da za kratko vrijeme Vaš sajt dobije potpuno novi, kreativniji i moderniji izgled, a da rejting Vaše web prezentacije značajno poraste. U sklopu usluge redizajna sajta dobijate i osnovnu SEO optimizaciju čiji je rezultat znatno povećanje posjećnosti i vidljivosti sajta u rezultatima pretrage. Imate sajt ali Vam djeluje sasvim normalno, jer ste navikli na njega. Međutim, nema onakav efekat kakav biste željeli da postigne. Ako ste u nedoumici da li je Vašem sajtu potreban redizajn, jednostavno nas kontaktirajte!

Besprijekorno i postojano funkcionisanje web prezentacije ili online prodavnice je Vaša obaveza. Beem Creative Studio nudi uslugu održavanja sajtova po povoljnim uslovima. Imate mogućnost da u dogovoru sa nama izaberete neku od opcija koja Vam najviše odgovara, a cijena će da zavisi od konkretnog slučaja: opcija 1 - jednokratne izmjene, opcija 2 - redovno ažuriranje na mjesečnom nivou ili godišnjem nivou. Ako se Vaš sajt ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmjenama, cijena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje sajta i plaćanje te usluge se vrši na mjesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.

Marketing

Popularne usluge marketinga koje nudimo

Vaš nalog na društvenim mrežama biće dodijeljen profesionalcu koji će blisko sarađivati sa Vašim timom, učestvovati u postavljanju i ostvarivanju zajedničkih cijeva i sprovođenju različitih marketinških kampanja. Imamo sjajnu komunikaciju sa postojećim klijentima, na šta smo zaista ponosni. Kada kreiramo sadržaj koji će se postavljati na web, prvo obavijestimo klijenta i odradimo zajedničke konsultacije. Ovakve diskusije nam donesu nove ideje, takođe nove planove i ciljeve za neke buduće kampanje.

Ukoliko ste novi u Google Ads svijetu i marketingu ove vrste, zajedno cemo odluciti Vaš glavni cilj. Bez obzira da li su to ROI kampanje, konkurencijski orijentisane kampanje ili kampanje orijentisane na Vas biznis koji je već rezvijen. Naš merketing tim ce u saradnji sa Vama sigurno napraviti zavidne rezultate. Marketing stručnjak kome je dodijeljena briga o Vašem nalogu, zakazaće bar jedan telefonski poziv nedjeljno kako bi imali stalan uvid u stanje Vaše kampanje. Mjesečni Google Ads izveštaji su standard u našoj agenciji, ali uvijek možete zahtjevati dodatne izveštaje. Kontaktirajte svog Google Ads marketing stručnjaka i uvjerite se da je sve onako kako Vi želite da bude.

Viralni marketing - Jedno od najmoćnijih marketinških oružja onlajn! Viralni marketing obuhvata bilo koju strategiju koja podstiče individualca da širi marketinšku poruku ka drugim osobama, kreirajući potencijal za njen eksponencijalni rast u pogledu dostupnosti i uticajnosti. Poput virusa, ove marketinške strategije koriste prednost brzog umnožavanja kako bi se poruka prenijela na više hiljada ili miliona ljudi. Pretpostavka viralnog marketinga je da, kada korisnik počne da koristi neki novi proizvod ili uslugu, reklama ide do svakoga ko ima interakciju sa njim.

Marketing sadržajem Content marketing, je tip marketinga koji se zasniva na ideji neometanja korisnika. Proizvodi i usluge se stavljaju u drugi plan, a glavni fokus je davanje dodatne vrijednosti za korisnike kroz sadržaj, pružanjem korisnih informacija koje će ih učiniti inteligentnijim. Suština ove strategije je vjerovanje, da ako mi kao kompanija pružimo dragocjene informacije kupcima, oni će nas na kraju nagraditi sa svojom lojalošću. Prema tome koristan sadržaj treba da bude osnova i centar svih vaših marketinških aktivnosti.

Email marketing je zapravo korištenje email-a kao kanal za promovisanje proizvoda ili usluga. Bolja definicija email marketinga jeste korišćenje email-a kao kanal za razvoj odnosa sa potencijalnim klijentima. Strategije koje koristimo zadržaćemo za sebe, ali bidite sigurni da će svaki e-mail otići na pravu adresu i biti pročitan..

Development

Popularne usluge developmenta koje nudimo

Custom web aplikacija predstavlja unikatno izrađen softver čiji kod se nalazi na serveru. Za razliku od tradicionalnih softvera koji se preuzimaju i instaliraju na računar, web aplikacijama se pristupa unutar browser-a, putem Interneta. Ono što web aplikacije posebno izdvaja u odnosu na tradicionalne vebsajtove jeste mogućnost korisničke interakcije, koja dalje nudi bolje korisničko iskustvo i više prostora za razvoj poslovanja.

Ispunicemo sva Vaša ocekivanja i potrebe u razvoju mobilnih aplikacija i radu na UX i UI dizajnu za korisnike manjih ekrana. Dok razvoj mobilnih aplikacija konstantno raste, nudimo usluge razvoja aplikacionog softvera za prenosne uređaje sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima.

Vjerujemo da je svaki detalj važan i da sve što vidite i ne vidite, treba da ima svoju svrhu i značenje. Frontend je ono što prvo ugledate kada posetite neki web sajt. Front-end development predstavlja proces razvijanja funkcionalnosti i kodiranja nakon usvajanja dizajna. Dobar frontender je onaj koji dizajn konvertuje u funkcionalan, iskodiran sajt sa validnim kodom bez odstupanja od PSD dizajna, te poštuje SEO pravila.

Rješavanje kompleksnih problema je uvijek izazov koji prihvatamo. Otkrivanje novih prilika i funkcionalnosti na autentičan način. Fraza back-end development predstavlja razvoj svega onoga što se nalazi u pozadini Vašeg web sajta, web aplikacije, odvija se bez uvida krajnjeg korisnika, posjetioca sajta. Beem Creative developeri će kreirati sistem za upravljanje sadržajem koji Vam omogućava da brzo i efikasno ažurirate svoj sajt sa novim sadržajem. Koristimo PHP, SQL kao i ostale poznate Framework-e.

Kreiramo unikatne online prodavnice za Vaš biznis u kojima je zadovoljstvo kupovati, u kojima kupac uvijek sa lakoćom može da pronađe ono što želi. Unikatne online prodavnice koje zaista unaprijeđuju prodaju. E-commerce rješenja bazirana na WooCommerce dodatku pažljivo prilagođena svakom biznisu.

SEO optimizacija

Popularne usluge SEO optimizacije koje nudimo

Prva od dvije ključne komponente u optimizaciji web stranica je optimizacija na samoj stranici, poznata kao On-site ili On-page optimizacija. Ova faza predstavlja osnovu vaše web stranice, a bez adekvatno izvršene On-page optimizacije, sve ostale napore smatrate uzaludnima.

Off-page optimizacija, poznata i kao off-site SEO, obuhvaća primjenu određenih tehnika izvan same web stranice s ciljem poboljšanja pozicija na tražilicama i privlačenja kvalitetnog prometa.

Sadržaj predstavlja jedan od ključnih elemenata u procesu rangiranja. Bitno je da bude obogaćen relevantnim informacijama, originalan, te da ključne riječi budu pametno raspoređene. Važno je izbjegavati prekomjerno korištenje ključnih riječi, jer može rezultirati kažnjavanjem od strane pretraživačkih algoritama.

Poboljšanje brzine učitavanja vaše web stranice može značajno unaprijediti njezino rangiranje. Ako se stranica otvara duže od 3 sekunde, postoji velika šansa da će posjetitelji napustiti sajt i preći konkurenciji. Ispravljanje ovih problema olakšava rad pretraživačima prilikom indeksiranja web stranice. Kada zadovoljite pretraživače, poboljšat ćete svoje pozicije i postati još uspješniji!

Istraživanje ključnih riječi predstavlja ključnu fazu u procesu optimizacije. Nedostatak adekvatnog pristupa istraživanju ključnih riječi za konkurenciju može rezultirati suočavanjem s jakim igračima u industriji, što predstavlja izazov za nadmašivanje. Naši stručnjaci za optimizaciju tražilica pažljivo će analizirati ključne riječi po kojima se trenutno rangira vaša web stranica. Uzimajući u obzir vaše želje, provest će dodatno istraživanje kako bi sastavili listu ključnih riječi koja je najrelevantnija za unapređenje vaše prisutnosti na internetu.

Photo i video

Popularne photo i video usluge koje nudimo

Naša usluga uključuje stručno snimanje i fotografiranje prilagođeno vašim specifičnim zahtjevima. Za stvaranje vašeg marketinškog materijala naš tim koristi svoje vještine kako bi ispunio vašu viziju.

Naš tim donosi kreativnost u svaki projekt. Bilo da je riječ o posebnom događaju, proizvodu ili osobnom portretiranju, nastojimo stvoriti vizualno privlačne sadržaje koji ističu ljepotu i značajnost trenutka ili predmeta.

Razumijemo da svaki projekt ima svoju jedinstvenu priču i poruku. S prilagodljivim pristupom, radimo usko s klijentima kako bismo shvatili njihove potrebe i prenijeli njihovu jedinstvenu viziju kroz našu fotografiju i videografiju.

Naša usluga kombinira profesionalnost i posvećenost kako bismo stvorili vizualne sadržaje koji će istaknuti vašu priču. Bez obzira na vrstu događanja ili projekt, naš tim je predan pružanju vrhunskih rezultata u području fotografije i videografije.

Opremljeni najnovijom profesionalnom opremom, garantiramo visoku kvalitetu vaših slika i videozapisa. Svaka pojedinost je važna, stoga koristimo tehnološke inovacije kako bismo osigurali vrhunske rezultate i zadovoljili visoke standarde.

Event organizacijja

Popularne usluge koje nudimo prilikom event organizacije

Specijalizirani smo za besprijekornu organizaciju događaja i konferencija. Pružamo ne samo zabavu već i edukaciju, dajući kompanijama priliku da predstave nove proizvode. Naš ključni fokus je da uspostavimo savršenu ravnotežu između obrazovanja i zabave, osiguravajući ne samo informativno već i zanimljivo iskustvo za učesnike.

Posvećeni smo vrhunskoj organizaciji sportskih događaja. Sa stručnim timom i iskustvom nudimo sveobuhvatnu podršku u planiranju i realizaciji sportskih događaja. Bilo da se radi o manjim takmičenjima ili velikim sportskim spektaklima, prilagođavamo se potrebama naših klijenata kako bismo osigurali nezaboravna i kvalitetno izvedena sportska iskustva.

svojim iskustvom i predanim timom pružamo podršku u planiranju i realizaciji događaja društvenog i humanitarnog karaktera. Bilo da se radi o prikupljanju sredstava, podizanju svijesti ili drugim važnim inicijativama, radimo zajedno s klijentima na stvaranju događaja koji imaju pozitivan utjecaj na zajednicu i promoviraju humanitarne vrijednosti.

Sa iskustvom i posvećenim timom, pružamo sveobuhvatnu podršku u planiranju i realizaciji korporativnih događaja. Bilo da se radi o sastancima, konferencijama ili posebnim korporativnim proslavama, prilagođavamo se potrebama naših klijenata kako bismo stvorili nezaboravna iskustva koja podstiču timsku saradnju i poslovni uspjeh.