Preloader
Drag

Reklama je vaš put kad izgradnji brenda

Reklama, biznis, brend, web - ovo su ključne aspekte kojima MMU - Media Marketing Universal posvećuje pažnju u svojem poslovanju. Naša agencija se specijalizuje za kreativne reklamne kampanje, izradu brendova, razvoj web stranica i digitalni marketing. Naš poslovni model se fokusira na unapređenje poslovanja naših klijenata kroz upotrebu digitalnih alatki i strategija. Osnovana od strane stručnjaka u oblasti dizajna i marketinga, MMU - Media Marketing Universal je agencija koja voli prihvatiti izazove i posvećena je izgradnji biznis modela kroz efikasne reklamne kampanje. Naša strast prema kreativnosti i efikasnoj komunikaciji je ono što nas izdvaja. Naš tim, sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, sarađuje kako bi stvarao web stranice koje ne samo izgledaju atraktivno, već i donose rezultate. Naša posvećenost saradnji i komunikaciji s našim klijentima je ključna za usjpeh. Naše prostorije su doslovno ispunjene idejama i konceptima, a naš tim je uvek na raspolaganju da pomogne u ostvarivanju vaših ciljeva. Naša vizija je jednostavna - zajedno s vama, želimo kreirati brendove i web stranice koje se izdvajaju i postižu rezultate. Naši stručnjaci su inteligentni, kreativni i uvek sa osmehom na licu. Spajamo nespojive ideje, različite profesije i snove kako bismo stvorili jedinstvene web stranice i reklamne kampanje koje vas izdvajaju iz konkurencije. Kao agencija, naš cilj je stvarati originalne i profesionalne web stranice koje odražavaju vaš brend. Naš tim posjeduje znanje i kreativne ideje, dok vi imate cilj - usjpešno poslovanje. S nama možete očekivati da vaš biznis raste.

d

Mahir Mujić

CEO

 • Icon

  +

  Zadovoljnih Klijenata

 • Icon

  +

  ZavršenihProjekata

 • Icon

  +

  Zaposlenika

 • Icon

  +

  ŠoljicaKafe 🙂

Reklama | Media Marketing Universal
Vaš uspjeh počinje ovdje

Izgradjnja biznisa kroz brend

Bez obzira da li želite redizajnirati vašu web stranicu kako bi privukla i zadovoljila posjetitelje, stvarati izvanredne vizualne dizajne, ili razviti sveobuhvatnu marketinšku strategiju orijentiranu prema postizanju rezultata, naš tim je tu, predan da vas podrži na vašem putovanju prema prepoznatljivosti i uspjehu.

Krenimo zajedno na strateško putovanje prema vrhunskim rezultatima, gdje svaki potez donosi korak bliže premošćivanju konkurencije! Kontaktirajte nas danas!

Reklama | Media Marketing Universal

Imate projekat za nas?

  consultation shape02

  Naše usluge

  Evolucija stila, revolucija brenda

  Icon

  Grafički dizajn

  Stručni dizajneri oblikuju jedinstvena, funkcionalna i atraktivna rješenja za vaš brend.

  Više
  Icon

  WEB dizajn

  Agencija nudi brze, funkcionalne i atraktivne web stranice za sve vrste uređaja.

  Više
  Icon

  Marketing

  Strategije za unapređenje vašeg poslovanja, povećanje prodaje i zadovoljstvo kupaca.

  Više
  Icon

  Development

  Nudimo jedinstvena rješenja: mobilne i web aplikacije, e-trgovine i ciljane notifikacije.

  Više
  Icon

  SEO Optimizacija

  Izađite iz okvira! Naša SEO usluga vodi vas daleko, brzo, s Google-odobrenim tehnikama.

  Više
  Icon

  Photo i Video

  Snimamo i fotografiramo prema vašim potrebama s profesionalnom opremom i kreativnošću.

  Više
  Icon

  Event organizacija

  Organizacija događaja za vaš specifičan kontekst i ciljeve, s pažljivim planiranjem i izvršenjem.

  Više
  history shape02

  Naša kompanija

  Mi gradimo vaš website

  Media Marketing Universal - Evolucije stila, revolucija brenda

  dsddsadsaddasd

  Vizija iza MMU: Osnivanje Kreativne Agencije

  MMU je nastao s ciljem da postane kreativna snaga, pokretač inovacija i umjetnička inspiracija za naše klijente. Osnovanje ove kreativne agencije nije bilo samo stvar poslovanja; bilo je to stvar strasti prema umjetnosti, dizajnu i komunikaciji.

  • 2023

   Januar 31.

  • 2023

   Mar 21.

  • 2023

   Jul 7.

  • 2023

   Novembar 1.

  Klijenti su rekli o nama

  Untitled 1 1

  Ena Radivojev

  CEO at Boosterio

  Ova ekipa stvara logotipe brže od brzine svjetlosti! Moje ideje pretvorili su u genijalni vizualni identitet za moj posao. Sada izgledam tako ozbiljno, da sebi sama moram zapovijedati da se ne smijem gledati u ogledalu! Hvala, MMU stvarno ste sjajni, jer sad izgledam tako kul da bi i Supermen bio ljubomoran na moj novi logo!

  Kok

  Kok Weng Lee

  CEO YooYo Ink

  I can't thank MMU enough for their exceptional work on my website! They took my vague ideas and turned them into a stunning reality. The attention to detail and the seamless functionality of the site are just remarkable. Not only did they create a visually appealing website, but it's also optimized for a smooth user experience. Highly recommended! 🚀🌐

  Untitled 1 1 1

  Feđa Spuren

  Pace.ba

  MMU je marketinška agencija koja je donijela ogroman napredak u promociji našeg poslovanja. Njihov tim se istakao profesionalnošću, kreativnošću i iznimnom efikasnošću u svim aspektima marketinške strategije. Ukupno gledano, suradnja je bila izuzetno uspješna. Hvala vam na izvanrednom radu i podršci koju ste nam pružili.

  Untitled 1 1 2

  Mateo Vukoja

  Summer Konjic Fest

  Konjic Summer Fest ove godine je zaista bio nezaboravan događaj. Kao organizatori, ponosno možemo reći da smo postigli izvanredan uspjeh u organizaciji ovog spektakularnog festivala. Media Marketing Universal je odigrala ključnu ulogu u promociji festivala koristeći različite kanale komunikacije, uključujući društvene mreže, televiziju i lokalne medije, web. Njihov stručni rad i angažman rezultirali su znatno većim brojem posjetilaca nego što smo očekivali.

  Već radimo reklame za...

  eaa
  tehno
  Weekend